În curând anamariapopescu.ro o să împlinească un an de activitate. Cam așa ar suna dacă aș spune asta într-un mod oficial. Dar nu, prefer totuși varianta care mă reprezintă.

Ieeeei. O să împlinesc un aaaaan!

Indiferent de ceea ce văd ceilalți din exterior, anamariapopescu.ro este parte din mine și fiecare cuvânt scris pe blog a generat emoții încă de la început. Nu vreau să îmi amintesc câte emoții am avut atunci când am publicat primele articole și când urmăream cu sufletul la gură numărul de vizitatori care ba creștea, ba scădea și tot așa.

Blogul e pasiune, dar e și dorința de a fi citit și de a transmite ceva oamenilor care mă urmăresc. Cu siguranță nu e nimic mai plăcut să interacționezi cu oameni care te apreciază pentru ceea ce faci și îți spun asta fie în scris sau fie personal.

Am crescut. Puțin, dar am crescut. Așa căăă … mi-am făcut curaj și m-am înscris la cel mai mare eveniment de social media din România în calitate de blogger. Și ce să vezi? După câteva zile de suspans am aflat că am fost acceptată să particip ca blogger acreditat.

Bun, bun. Și?

Așa cum spunea și Petruța Crețu acum câțiva ani ,,Bucură-te că-i de bine! … Sfatul meu este să nu te simți nici prea mare că participi la Webstock, dar nici prea mic pentru că ești la început.”

Și da, are dreptate. E de bine pentru că mereu am fost pasionată de mediul online, de PR, de tot ceea ce ține de domeniul digital și de cum aș putea să aplic în realitate lucrurile învățate la facultate și nu numai. Ei bine, tocmai despre asta este și Webstock – o întâlnire offline a oamenilor din online. Evenimentul are loc în 29 septembrie, reunește comunitatea pasionaților de online (deci era musai să îmi încerc norocul) și este o oportunitate de a afla ultimele tendințe din social media.

În mai puțin de două zile, voi avea ocazia să particip la sesiuni susținute de speakeri renumiți în acest domeniu, să întâlnesc oameni pe care până acum îi urmăream de la distanță și de ce nu, să mă inspir din cele mai bune proiecte realizate în ultimul an în mediul online ce vor fi premiate în cadrul Galei Webstock Awards.

Până una alta, dacă și tu te regăsești printre pasionații mediului online (nu te incluzi dacă postezi cel puțin 3 selfie-uri pe zi, 2 citate motivaționale și faci un live în care transmiți un mesaj ,,inteligent”) și nu reușești să participi anul acesta la eveniment, îl poți urmări live chiar de pe site-ul evenimentului, de unde poți afla și alte detalii despre Conferința Webstock organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Credit Foto: Pinterest