About me

Mă bucur că te-ai oprit puțin și ai ales să faci o călătorie în lumea mea virtuală!

Cine sunt eu?

Ana-Maria Popescu, un om care zâmbește des și încearcă să-și urmeze, pe cât se poate, pasiunile. Pe lângă asta, sunt om de Marketing & PR, Copywriter și Social Media Lover.

Am terminat un master în Media Digitală, Comunicare și Relații Publice și încă de la început am încercat să pun în aplicare cunoștințele din domeniu.  Astfel, am ajuns să scriu despre o grămadă de subiecte diverse precum: călătorii, evenimente, marketing, beauty, accesorii de frumusețe și chiar chatbots.

De ce acest blog?

Pentru că mi-a plăcut mereu să citesc și chiar mai mult de atât, să scriu. Cred în puterea cuvintelor și în poveștile frumoase care pot inspira oamenii. Tocmai de aceea mi-am dorit de foarte mult timp să am un loc unde să pot scrie, să mă exprim așa cum simt și să fiu creativă.

Acesta este un blog despre mine prin poveștile mele, dar în aceeași măsură poate fi și despre tine. Îmi plac oamenii care au ceva de spus și care mă inspiră, dar mai mult de atât îmi plac poveștile lor.

Îmi doresc să fac ceea ce îmi place cel mai mult: să comunic și să călătoresc. Astfel, te invit să faci parte din povestea mea și să descoperi printre filele acestui blog modul meu de a vedea lucrurile și dorința de a realiza amintiri care să merite prin fiecare rând scris.

Dragă cititorule, îți doresc o călătorie plăcută și multă inspirație. Scrie-mi, întreabă-mă, hai să fim prieteni!

Cu drag,

Ana-Maria

Close