anette-resort-spa-timisoara-ana-maria-popescu

Vorbesc, chiar scriu, de foarte multe ori despre relaxare. Despre acest concept care pendulează între abstract și realitate. Între necesitate și vinovăție. Între dorința de a lua o pauză și de a continua în ritmul cotidian alert, zi de zi.

Adevărul e pauzele sunt mai mult decât necesare. Momentele în care nu faci nimic, fii prezent pentru tine sunt mai mult decât bine-venite.

Am învățat acest lucru destul de târziu și l-am implementat fără vinovăția pierd ceva în acel timp, chiar și mai târziu. Până când, merg la masaj măcar o dată pe săptămână a devenit într-o perioadă rutină. fac sport constant, meditez sau iau pauze pentru a petrece timp în natură, deconectată, făcea deja parte din realitatea de zi cu zi.

Așa am descoperit o oază de liniște și relaxare, chiar la 10 minute de Timișoara. Este vorba despre Anette Resort & SPA. Un loc potrivit dacă și tu îți dorești să-ți relaxezi corpul și mintea. Dacă ești în căutarea unei evadări perfecte din cotidian și a momentelor în care te răsfeți, odihnești și deconectezi.

Anette Resort & SPA la doar 10 minute de Timișoara 

Situat la marginea satului Covaci, Anette Resort & SPA este locul perfect pentru cei care doresc se bucure de momente de relaxare, indiferent de zi sau chiar fără plece prea departe de oraș. Mai ales atunci când aglomerația urbană sau căldură verii pot fi cu adevărat copleșitoare.

În inima naturii, vei găsi acest loc parcă ascuns de privirile curioșilor. Cu toate acestea, pe lângă piscina exterioară și spațiile verzi de relaxare, aici găsești și o zonă interioară de SPA cu facilități moderne.

anette-resort-spa-timisoara-ana-maria-popescu-1

SPA, jacuzzi, masaje exotice sau de relaxare și ritualuri Hammam 

Am descoperit cred una dintre cele mai frumoase zone de SPA din Timișoara (*din apropiere de Timișoara). Chiar dacă vara foarte mulți preferă piscina exterioară pentru a se răcori și a stă la iarbă verde, cred relaxarea nu e completă până nu treci și pe la SPA.

Pentru aici te poți relaxa în liniște și pe cont propriu sau cu ajutorul facilitatorilor de la Anette Resort & SPA. tu să-ți odihnești mintea și să-ți relaxezi corpul, aici găseșți:

  • Piscină interioară
  • Bazin cu hidromasaj
  • Saună finlandeză
  • Saună cu sare
  • Spații de relaxare
  • Masaje exotice & de relaxare
  • Ritualuri Hammam

La Anette Resort & SPA am încercat pentru prima dată un Ritual Hammam. Auzisem destul de recent de acest ritual și chiar îl făcusem acasă cu ajutorul unui kit de la Argania. Mi-a fost simplu pentru am primit toate produsele necesare și ce trebuie fac pas cu pas pentru a bucură la final de o piele catifelată.

Dar, dacă nu ai auzit încă de acest concept…

Hammam-ul este un ritual oriental foarte special de curățare și purificare. Acesta are scop principal exfolierea în profunzime pielii, hidratarea și relaxarea corpului și a minții. Eu îl făcusem inițial singură pentru îmi doream îmi pregătesc pielea pentru vară. Însă, la SPA, te poți bucura de un ritual complet în adevăratul sens al cuvântului, pentru face altcineva totul în locul tău. Și… doamne, cât de bine e!

Am adăugat în video-ul de AICI atât cadre cu locația, dar și de la ritualul Hammam.

@anamariapopescu.ro

Tu știai că la doar 10 minute de Timișoara se află un centru complet SPA și piscină exterioară, perfectă pentru relaxare în zilele călduroase de vară? ✨ Dacă cauți un loc în care să te răcorești, fără să pleci departe de oraș, acesta este locul perfect. ???? #romania #romania???????? #piscina #timisoara #timisoara2023 #spa #hamam #anetteresort #travel #descoperaromania

♬ original sound – Ana-Maria | UGC Travel

Va spun sincer, m-am bucurat enorm când am văzut programul la SPA. Mai exact, când am remarcat după ora 17.00 acesta este deschis doar pentru adulți.

Dacă la piscina exterioară există spații potrivite și pentru copii, cred la SPA e bine existe și această delimitare. Oricât de plăcuta ar fi energia și bucuria copiilor, atunci când faci anumite ritualuri pentru relaxare, ai nevoie cu adevărat de puțin mai multă liniște.

Anette Resort & SPA este un loc potrivit și pentru familii cu copii

Dacă îți spuneam zona de SPA este delimitată prin program, piscina de afară oferă liber la bălăceală și distracție chiar și pentru cei mici.

Pe lângă piscină exterioară pentru adulți, există și o piscină specială pentru copii. Tot afară se găsește un spațiu verde și generos pentru relaxare. Aici sunt mai multe foișoare, un bar și chiar o zona de joacă special amenajată pentru cei mici.

Așa , în timp ce tu te relaxezi sau savurezi o băutură rece la piscină, copiii se pot bucura din plin de soare, bălăceală și distracție. Iar, în cazul în care după atâta distracție vine și poftă de mâncare, tot în locație găsiți și un restaurant. Meniul este variat și oferă atât preparate tradiționale româneșți, dar și din bucătăria internațională.

Timișoara e un oraș care mă cucerește la fiecare pas. Mai ales atunci când nu alerg grăbită să prind primul tramvai al dimineții. Ai vizitat deja acest oraș sau îţi doreşti să faci asta? Abia aştept să-mi spui părerea ta în comentariile de mai jos.

P.S: Sper că ți-a fost util acest articol. Dacă cunoști și alți oameni dornici să descopere orașul de pe Bega, nu uita să împărtășești și cu ei aceste informații!