Yoga, Self Connection & Nature Therapy RETREAT

Simți nevoia să te eliberezi de ceea ce nu-ți mai este necesar, să renunți la ceea ce nu-ți mai folosește și aduci mai multă energie în viața ta?  Să-ți oferi libertatea de A FI și de a evolua?

Te invit să înveți de la primăvară să-ți porți frumusețea. Să-ți onorezi ființa, să-ți porți de grijă și să-ți (re)trezești mintea, corpul și sufletul.

Să explorezi natura interioară și cea exterioară. Să te bucuri de un restart și să îți plantezi visele și creativitatea în timp ce îți muți focusul și energia acolo unde dorești să înflorești în viața ta.

Toate acestea în cadrul Bloom From Within RETREAT. Un retreat în care vei aprofunda starea de bine prin sesiuni de yoga, meditație, respirației conștientă, terapie în natură și în cadrul căruia vei avea ocazia să te redescoperi, să îți dai voie să evoluezi.

UNDE?

Portal Village (jud. Sibiu) este locul armonios în care te invităm să te bucuri de un weekend cu liniște și de timp în care să fii conectat cu natura, conectat cu adevărat la propriul tău sine.

Aici vei petrece 2 nopți și te vei delecta la fiecare masă cu preparate vegetariene pregătite din ingrediente locale.

Mai mult de atât, în cadrul Bloom From Within RETREAT vei putea să îți dai voie să:

  • treci de la starea de agitație la pace și armonie
  • obții claritate despre cine ești și ce-ți dorești, inspirație și motivație
  • te încarci cu bunăstare și vitalitate
  • poți aborda un stil de viață sustenabil, în armonie cu natura și cu tine însuți / însăți
  • manifești conștient viața pe care ți-o dorești
  • îți descoperi echilibrul și să te dezvolți în propriul ritm

CÂND?

În 31 martie – 02 aprilie 2023, cel mai bun moment pentru a întâmpina primavară și a-ți acorda mai multă atenție. De a te elibera de ceea ce nu-ți mai folosește, de a relaxa corpul, mintea și emoțiile. 

Descoperă programul complet și toate detaliile chiar AICI.

Start where you are and LET YOURSELF BLOOM