reCONNECT With Yourself RETREAT-anamariapopescu-romania-margau-apuseni

Simți nevoia să te eliberezi de ceea ce nu-ți mai este necesar, să renunți la ceea ce nu-ți mai folosește și să aduci mai multă energie în viața ta?  Să-ți oferi libertatea de A FI și de a evolua? 

Te invit să-ți (re)trezești mintea, corpul și sufletul. Să te reconectezi la ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Să explorezi natura interioară și cea exterioară. Să te bucuri de un restart și să îți plantezi visele și creativitatea în timp ce îți muți focusul și energia acolo unde dorești să crești în viața ta.

Toate acestea în cadrul reCONNECT With Yourself RETREAT. Un retreat în care vei aprofunda starea de bine prin sesiuni de yoga, meditație, respirație conștientă, drumeție în natură și echitație, activități prin care vei avea ocazia să te reconectezi, să îți dai voie să evoluezi.

UNDE?

Margau Apuseni (jud. Cluj) este locul armonios în care te invităm să te bucuri de un weekend prelungit cu liniște și de timp în care să fii conectat cu natura, conectat cu adevărat la propriul tău sine

Imaginează-ți doar cum s-ar simți să ai un moment doar pentru tine, în care te plimbi desculț/ă prin iarbă și îți savurezi cafeaua în liniște? Lași soarele dimineții să te cuprindă, în timp ce te relaxezi cu o baie încălzită în piscină și te bucuri de verdele crud al naturii, care te înconjoară oriunde ajungi cu privirea. 

Aici vei petrece 3 nopți și te vei delecta la fiecare masă cu preparate vegetariene pregătite din ingrediente locale.

Mai mult de atât, în cadrul reCONNECT With Yourself RETREAT vei putea să îți dai voie să:

  • treci de la starea de agitație la pace și armonie
  • obții claritate despre cine ești și ce-ți dorești, inspirație și motivație
  • te încarci cu bunăstare și vitalitate
  • poți aborda un stil de viață sustenabil, în armonie cu natura și cu tine însuți / însăți
  • manifești conștient viața pe care ți-o dorești
  • îți descoperi echilibrul și să te dezvolți în propriul ritm

CÂND?

În 13 – 16 iulie 2023, cel mai bun moment pentru a petrece timp în natură, de a te deconecta. De a te elibera de ceea ce nu-ți mai folosește, a relaxa corpul și mintea și de a te reconecta la ceea ce e cu adevărat important pentru tine.

Descoperă programul complet și toate detaliile chiar AICI.

Start where you are and GROW INTO YOURSELF