BarnHaus-Retreat-anamariapopescu-2

Simți că ai nevoie de mai multă energie în viața ta? Îți e din ce în ce mai greu să-ți găsești motivația pentru a acționa și ți-ar plăcea să trăiești mai mult calm zilnic?

Într-o lume a vitezei e normal să ne dorim ca totul să se întâmple cât mai repede, dar… pauzele sunt din ce în ce mai rare, iar timpul petrecut cu propria persoană este aproape inexistent.

Tocmai de aceea te invităm să întâmpini toamna în tihnă și să-ți găsești echilibrul interior într-un loc idilic.

este un retreat despre întoarcerea la propriul sine. Despre recunoștință și puterea de a trăi conștient în prezent, în fiecare moment din viața ta.

Departe de agitație, descoperim frumusețea ascunsă între dealurile Transilvaniei, ne întoarcem în timp și ne lăsăm pașii să ne conecteze cu propriul sine și magia lucrurilor simple.

UNDE?

BarnHaus (jud. Brașov) este locul în care te invităm să te bucuri de un weekend cu liniște și de timp în care să fii conectat cu natura, conectat cu adevărat la propriul sine.

Aici vei petrece 2 nopți și te vei delecta la fiecare masă cu preparate vegetariene pregătite din ingrediente locale. Vei aprofunda starea de bine prin sesiuni de yogameditațierespirație conștientă, plimbări în natură și vei descoperi la pas frumusețea și tradiția unuia dintre cele mai autentice și frumoase sate din România, Viscri.

Da-ți voie să:

  • treci de la starea de agitație la pace și armonie
  • obții claritate, inspirație și drive pentru munca din timpul săptămânii
  • te încarci cu bunăstare și vitalitate
  • poți aborda un stil de viață sustenabil, în armonie cu natura și cu tine însuți / însăți

CÂND?

În 30 septembrie – 02 octombrie 2022, cel mai bun moment pentru a întâmpina toamna și a ne acorda mai multă atenție. De a reduce stresul și anxietatea, de a relaxa corpul, mintea și emoțiile. Dar și aducerea unui sentiment profund de pace și bunăstare.

Descoperă programul complet și toate detaliile chiar .

Becoming strong doesn’t start in the gym. It starts in your head.