new-york-rolls-timisoara-2023-madame-magnifique-rolls-anamariapopescu.jpg

Celebrul New York Roll, desertul viral care a creat hype peste tot în social media, poate fi savurat acum și în Timișoara.

Dacă știi despre ce vorbesc, înseamnă că deja te-ai bucurat de un roll delicios sau este pe lista ta. Dacă nu, te invit să citești acest articol până la final.

Disclaimer: În cazul în care nu stai bine cu rezistența la pofte și nu ai de unde să cumperi un astfel de desert într-un timp cât mai scurt, poate e mai bine să închizi acest articol și să faci o plimbare.

Ce este un New York Roll?

În primul rând, trebuie să știi că nu este un croissant. Da, știu… și eu am crezut inițial că este o reinterpretare. Cu toate acestea, mixul de texturi și arome te va da efectiv peste cap.

New York Roll este la bază un desert american, cu tente franțuzești, apărut destul de recent și în România. Acesta are o formă de cerc și este făcut din foietaj super fraged, umplut la interior din belșug cu tot felul de creme și glazurat deasupra.

Unde găsești în Timișoara acest New York Roll

De la începutul anului 2023 celebrul New York Roll se găsește și în capitala europeană a culturii. Dacă nu ești din oraș, știi deja unde trebuie să ajungi sau ce trebuie să iei la pachet atunci când explorezi și descoperi la pas obiectivele turistice din Timișoara.

Acesta se găsește momentan doar la Madame Magnifique, sub formă de Madame Roll. Mai exact, în incinta restaurantului Brasserie Giroc (vezi locația AICI). Poate fi savurat în 4 sortimente: fistic, caramel sărat, vanilie și alune. Așa că, indiferent de gusturi, sigur găsești o variantă potrivită pentru tine.

Eu trebuie să recunosc că sunt total îndrăgostită de Madame Roll cu cremă de fistic. Asta și pentru că în general am o slăbiciune pentru această combinație.

Cu toate acestea, indiferent de ce aromă alegi, trebuie să te avertizez că poate deveni foaaarte ușor un produs addictive. Nu degeaba este considerat viral sau chiar „cel mai râvnit desert de pe planetă” în momentul actual.

Credit photo: @madame_magnifique.ro

@anamariapopescu.ro

Replying to @Miruna Groza ????Madame Magnifique este una dintre locațiile în care se găsesc momentan celebrele New York Rolls, mai exact, Madame Rolls. Acestea sunt absolut delicioase și vin în mai multe sortimente, printre care fistic și caramel sărat. ???? #newyorkrolls #viralcroissant #timisoara #croissants #foodlover #newyorkrolltimisoara #newyorkroll #fy #fyp #wheretoeat #placesoftimisoara #deserttimisoara #timisoara2023 #5pasidebine #viraldessert

♬ Beyonce – AMARNI

Timișoara e un oraș care mă cucerește la fiecare pas. Mai ales atunci când nu alerg grăbită să prind primul tramvai al dimineții. Dacă ai vizitat deja acest oraș sau îţi doreşti să faci asta, de abia aştept să-mi spui părerea ta în comentariile de mai jos.

P.S: Sper că ți-a fost util acest articol. Dacă cunoști și alți oameni dornici să descopere orașul de pe Bega, nu uita să împărtășești și cu ei aceste informații!