Dacă toate tipele care arată bine ar fi și inteligente, numărul barbaților care se consideră ,,zmei” ar scădea considerabil.

Din păcate dacă cucerești o tipă care doar arată bine și atât, că doar ai avut grija să vezi asta în toate pozele ce le postează pe rețelele de socializare și în care nu îi e rușine să arate aproape tot ce a primit de la natură sau de la medicul estetician, că vorba aia, are cu ce se lăuda, țin să îți spun că nu te numești un bărbat ,,adevărat”, ,,viril” sau ,,mascul feroce”. Ci doar atât poți!

O femeie inteligentă nu te va aprecia după mașina pe care o conduci și din care lași geamul încet în jos, încetinind în dreptul ei pe stradă și spunându-i: ,,Te scot la o cafea, pisi?”.

Nu te va aprecia după hainele în care ești îmbrăcat și lanțul de jumătate de kilogram ce atârnă greu în jurul gâtului și care, crezi tu, îți arată valoarea.

O femeie inteligentă nu te va aprecia după toate pozele tale din cluburi, cu băuturi ,,scumpe” și tipe în jurul tău, oricât de mare cuceritor ai vrea tu să pari cu asta. Nu te va judeca nici după faptul că atunci când incerci să o abordezi pentru prima oară îi spui: ,,Buna pisi. Esti ft frum. Nu vrei sa ne cun mai bn?” sau chiar reușești să respecți toate regulile gramaticale.

Nu. Nu te va judeca pentru nimic din toate acestea. Dar crede-mă, va ține cont de toate acestea atunci când se gândește dacă ești un bărbat de care ar putea să fie interesată sau nu.

Și ce crezi? O vei da pe spate cu toate acestea! Dar nu în sensul la care te aștepți tu.

Normal că își va da seama că un barbat care muncește nu își pierde 3 seri din fiecare săptamână în club până dimineața. Își va da seama suficient de ușor că un barbat adevărat nu are nevoie să arate cât de bun este lăudându-se cu tot ceea ce deține în materie de bunuri ,,valoroase”. Aici includem și cuceririle lui pentru că asta tot ,,valoare” înseamnă.

Nu e deloc greu să își dea seama cât de inteligent ești după ce primul lucru pe care i l-ai spus este ,,Buna pisi.” Își va da seama că are nevoie să fie tratată ca o femeie, ci nu ca un animal de companie.

Dar dacă totuși după toate acestea ajunge să aibă o relație cu tine, înseamnă ca vă meritați unul pe celălalt și că de fapt nu era și inteligentă, era doar sexy.

Sursă foto: HuffingtonPost