Ce se poartă toamna asta?
Zâmbetele.
Cum?
Mereu în culori, mereu sincere.

Dacă nu se va îndragosti de zâmbetul tău, cu siguranță nu se va îndrăgosti de cum ești îmbracată.

Ne informăm mereu în legătura cu ce se poartă în fiecare anotimp, citim articole, urmărim designerii să vedem care sunt sfaturile lor, vrem să ştim cum se schimbă trendurile, ce apare nou sau ce mai e la modă sau nu sezonul aceasta.
De la culorile specifice sezonului acestuia în materie de haine, până la cele în care ar trebui să ne colorăm părul ,,ca să fim la modă”, există o mulțime de alte lucruri de care ar trebui să ținem cont dacă dorim să fim conform ,,standardelor” impuse de marii designeri.

Trăim într-o lume a schimbărilor continue şi asta nu pare să fie o problemă pentru noi, deoarece am învățat să ne adaptăm destul de uşor şi ținem pasul cu tot ce se întâmplă în jurul nostru.
Orice am face sau oriunde am merge trebuie să fim bine îmbrăcați şi uneori alegem să facem asta după standardele pe care le impun alții, ci nu noi…că de, tot ce zice un ,,profi” e mai bine decât ce credem noi că e mai confortabil şi potrivit pentru gusturile noastre. Şi uneori chiar e…poate că arătăm mai bine, dar ce se întâmpla dacă nu ne şi regăsim în ceea ce purtăm? Uneori alegem să continuăm să ne îmbrăcăm doar de dragul de a nu fi noi cei care ies din tipar şi uneori alegem să fim noi.

Sincer? Mereu am preferat varianta a doua. O găsesc mereu potrivită şi mai simplă.

Sunt femeie, îmi place să citesc despre ce se mai poartă şi ce nu, dar cred că cel mai important este să încercăm mereu să exprimăm ceea ce suntem cu adevărat. Şi da, tocmai asta e interesant. Să fim diferiți, să încercăm să fim noi.
Care mai e farmecul când vezi că majoritatea sunt îmbracați la fel şi nu au nimic specific lor? Pentru că da, felul în care ne îmbrăcam spune foarte multe despre noi.

Prima impresie nu e dată de primele cuvinte rostite, ci de modul în care arătăm. Poate că nu ştiu ce se poartă mereu, dar ştiu sigur că un accesoriu nu ar trebui să lipsească din vestimentația unei femei.
Fie că e primăvara, vară, toamnă sau iarnă, un zâmbet sincer ar trebui mereu sa fie inclus în viața noastră de zi cu zi. Poate că ce e la modă anul acesta nu o să mai fie anul viitor, dar un zâmbet nu e niciodată prea ,,vechi”, prea ,,demodat” sau prea ,,comun”.

Zâmbetul e ,,un accesoriu” specific fiecărei persoane şi transmite mult mai multe decât am crede. Unde mai punem că acest ,,accesoriu” poate fi şi împărtăşit. Dacă tu zâmbeşti, cu siguranță şi persoana din fața ta va copia involuntar acest gest.

Așa cum spunea și Nicolae Iorga: ,, Zâmbetul, care e o cochetărie, o bunătate, n-are a face cu râsul, care este o bucurie, și nici cu rânjetul care este o batjocură.”