7 idei creative pentru împachetarea cadourilor de Crăciun

in Stories
idei-creative-pentru-impachetarea-cadourilor-de-craciun-ana-maria-popescu

Dacă ar fi să aleg dintre toate activitățile de sărbători, cred că una dintre cele mai plăcute este împachetarea cadourilor de Crăciun. Îmi place foarte mult să fac cadouri și să le aduc zâmbetul pe buze celor dragi. Nu știu cum se face, dar când vine vorba de făcut lucruri creative, ce implică multă atenție și abilități practice, am o răbdare de fier. Pentru că îmi place mereu să-mi pun amprenta personală asupra cadourilor și întodeauna am apreciat lucrurile simple și personalizate, aș putea sta ore întregi doar pentru a mă convinge că rezultatul final e așa cum îmi doresc.

Tocmai de aceea, m-am gândit să împărtășesc câteva dintre ideile care mă inspiră în împachetarea cadourilor de Crăciun și sper să îți fie și ție de folos. Majoritatea cadourilor sunt realizate cu hârtie craft pentru că e versatilă, simplă și permite adăugarea de accesorii diferite. Ideile nu sunt costisitoare și cred că e nevoie doar de puțină inspirație, un gram de talent și de bucuria de a dărui.

1. Cadouri care includ elemente naturale

Fie că vorbim de conuri de brad, crenguțe, verdeață sau flori uscate, toate pot fi folosite ca elemente pentru împachetarea cadourilor de Crăciun. Pot fi combinate între ele și chiar cu elemente diferite din ideile de mai jos.

Sursă Foto: Pinterest

2. Cadouri cu fructe uscate și scorțișoară

Nu m-am gândit niciodată că aș putea folosi felii de portocale uscate sau merișoare pentru a decora cadourile de Crăciun. Pe lângă asta, îmi place tare mult mirosul de scorțișoară și anul acesta am descoperit tot felul de decorațiuni care o includeau. Pentru a obține un cadou inedit și frumos mirositor ai nevoie doar de niște batoane de scorțișoară. Dacă stau bine să mă gândesc, cred că ar putea fi folosiți și săculeți de lavandă. Însă tot scorțișoara redă mai mult aerul acela crăciunesc.

Sursă Foto: Pinterest

3. Cadouri care includ elemente dulci

Dacă ai pe lângă tine oameni care nu ar refuza niciodată ceva dulce, poți să-i surprinzi chiar înainte să deschidă cadoul cu niște bomboane sau fursecuri personalizate pentru Crăciun.

Sursă Foto: Pinterest

4. Cadouri cu sigiliu

Vă mai amintiți de scrisorile acela cu sigiuliu din ceară? Trebuie să recunosc că eu urmăresc foarte multe persoane care fac lucruri handmade și cei de la Livrez Dragoste au niște scrisori și cadouri de Crăciun foarte frumoase. Tocmai de aceea, m-am gândit că un cadou marcat cu inițiala numelui sau sigiliu ar fi perfect pentru cei care își doresc să călătorească puțin în timp și să-și amintească de anumite vremuri.

Sursă Foto: Pinterest

5. Cadouri cu mesaje personalizate

Dacă preferi o variantă de împachetat cadouri care să nu includă prea multe elemente diferite, poți adăuga totuși un mesaj personalizat. Va aduce cu siguranță un zâmbet pe chipul celui care îl va deschide.

Sursă Foto: Pinterest

6. Cadouri decorate cu fotografii

Nu știu câți dintre noi mai printează fotografii atât de des ca în anii trecuți. Pentru că fotografiile ne ajută să păstrăm amintirile vii, m-am gândit că și acestea pot fi folosite ca decorațiuni pentru cadouri. Alege o fotografie care să simbolizeze ceva pentru persoana care va primi cadoul și nu cred că mai ai nevoie de alte mesaje personalizate.

Sursă Foto: Pinterest

7. Cadouri cu decorațiuni din lemn

Dacă ai talent în sfera artistică, poți include diverse decorațiuni din lemn. Fie că faci un brădulet din lemn, o coroniță sau gravezi pe niște rondele de lemn mesaje sau simboluri de Crăciun, cu siguranță vei surprinde cu un cadou unic și apreciat.

Sursă Foto: Pinterest

Cu siguranță o să mă inspir din aceste idei pentru împachetarea cadourilor de Crăciun de anul acesta, dar sunt curioasă, care dintre ideile de mai sus ți-a atras ție atenția?

Related posts
in Stories
Grija față de sine stă în fapte mărunte
12 iulie 2021
in Stories
25 de lucruri învățate până la 25 de ani
14 mai 2021
in Stories
Cine ești când se trage cortina?
8 decembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close