o-masa-calda

Încă de când am început să-mi împărtăşesc gândurile cu voi prin intermediul acestui blog, am avut mereu un lucru important în minte: vreau să duc poveştile frumoase mai departe. Mi-am dorit ca lumea să vadă dincolo de cuvinte, să simtă şi să acţioneze.

Cred cu tărie în lucrurile simple care pot face diferenţa, în zâmbete sincere, dar şi că fiecare om merită mai mult. 

Ce ai spune dacă ai putea să dăruieşti cuiva o masă caldă?

Nu pare mare lucru, nu-i aşa? Din păcate, în România, sunt mii de persoane care nu îşi permit o masă caldă pe zi. Acest lucru se întâmplă fie din cauza faptului că locuiesc în zone defavorizate, fie din cauză că provin din familii prea sărace.

Tocmai de aceea, astăzi doresc să vă vorbesc despre campania pe care o desfăşoară Fairy în colaborare cu Profi Romania.

Despre ce este vorba?

Din dorința de a se implica în comunitate, Fairy susține cauze locale din întreaga țară. Prin această campanie, Fairy va face donații către asociația O masă caldă și fundațiile Emanuel și  World Vision România, pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării: Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Până acum, cu sprijinul oamenilor, cei de la O masă caldă au ajuns la aproximativ 1.900 de mese calde, săptămânal, în Cluj-Napoca, Bucureşti, Bistriţa, Satu Mare, Adjud, Constanța şi Zalău. Aceştia gătesc în 11 cantine, nu iau pauză în nicio săptămână și continuă să îşi facă planuri de viitor.

Cum poţi ajuta?

Reţeta unei mese calde este simplă şi nu ai nevoie de abilităţi speciale pentru preparare. În schimb, ai nevoie de doar ,,3 ingrediente”:

  • se face o vizită la Profi
  • se adaugă în coşul de cumpărături orice produs Fairy
  • Fairy donează o masă caldă către asociația O masă caldă și fundațiile Emanuel și World Vision România

1 produs Fairy cumpărat din Profi = o masă caldă oferită

Orice produs Fairy cumpărat din magazinele Profi din întreaga țară, în perioada 1 aprilie 2019 – 30 iunie 2019, înseamnă o donație către asociația O masă caldă pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din Zalău. Fairy își propune să pregătească mai mult de 1.500 de mese calde în bucătăria Liceului Tehnologic „Voievod Gelu” din Zalău, asigurând hrana pentru aproximativ patru luni persoanelor în situații vulnerabile.

Uneori, lucrurile care nouă ni se par mărunte, pot însemna mult pentru alţii. Dacă ai ajuns aici, îţi lansez provocarea de a dărui #omasăcaldă.

Scrie-mi, întreabă-mă, hai să aducem zâmbete împreună!

Şi nu uita că Sharing Is Caring! Dacă consideri că sunt persoane care s-ar bucura să ofere cuiva o masă caldă şi doresc să se implice în campanie, asigură-te că informaţia ajunge şi la ei.

campania-fairy-profi-o-masa-calda