Fotocarte-fotografii-celebook
Când ai răsfoit ultima dată un album cu fotografii?
 
Cred că sunt foarte rare zilele în care mi se întâmplă să nu fac cel puțin o fotografie. Atunci când merg în călătorii, pentru că vreau să păstrez amintirile și experiențele și într-un alt mod, ajung să am sute de fotografii în telefon. Deși îmi propun mereu să le organizez frumos și să le păstrez într-un singur loc, de cele mai multe ori ajung să uit de ele, căci fie sunt pe undeva prin mulțimea de fotografii din telefon, fie sunt pe laptop, hard drive sau în cloud.
 
Mi s-a întâmplat de multe ori să mă folosesc de Facebook sau Instagram pentru a-i arăta cuiva fotografii realizate în urmă cu 2 sau 3 ani. Nu de multe ori, am avut senzația că mă folosesc de aceste aplicații pentru a construi un album online, conștientă că toate amintirile acumulate în ani de zile ar putea să dispară în doar câteva clipe.
 
Trăim în era digitală, cu mii de poze, aplicații și alte bazaconii care ne fac să uităm uneori de lucrurile simple. Dacă dorești să-ți păstrezi amintirile într-un singur loc sau chiar să dăruiești cuiva un cadou personalizat, îți recomand să realizezi o fotocarte sau un album foto. Știu… e mai tradițional, dar tind să cred că e mai mult decât un simplu cadou. Reprezintă viața și zeci de povești diferite. Amintiri și experiențe. Și știi de ce cred asta? Pentru că de când i-am făcut bunicii un album foto cadou, în care am adunat poze cu toată familia, ea nu se mai desparte de el.
 
Cu acest gând în minte, m-am simțit puțin nostalgică și mi-am amintit de momentele în care răsfoiam albumele familiei, dar și de faptul că de foarte mult timp îmi propun să realizez și eu câteva. Cu fiecare poză pe care o scoteam de la locul ei pentru a vedea notițele de pe spatele acesteia, simțeam cum călătoresc în timp.
 
Aceeași senzație am avut-o și când am deschis fotocartea realizată de cei de la Celebook. Aceștia au construit un travel book cu fotografii adunate din călătoriile realizate în ultimii ani de zile. Ce e așa special? Faptul că au reușit să mă surprindă plăcut pentru că au ilustrat amintirile ca într-o poveste. Povestea mea…
 

Cine sunt cei de la Celebook?

O echipă de oameni faini, care își fac munca cu multă pasiune pentru ca amintirile tale să fie ilustrate cât mai frumos. Aceștia realizează fotocărți și albume foto în care adună emoții și amintiri unice pe care să le împarți cu familia și prietenii. De asemenea, fotocărțile rezistă în timp și pot fi un cadou perfect pentru ocazii diferite.

Cum se realizează o fotocarte?

Simplu și comod. O poți realiza de acasă, de la birou sau oricând vrei să te relaxezi. Intri în editorul online Celebook și adaugi pozele pe care ți le dorești în fotocarte. Pe lângă asta, ceea ce mi s-a părut foarte fain, este faptul că poți adăuga și texte, poți pune diferite fundaluri și iți poți personaliza fotocartea așa cum îți dorești.

Mi-a plăcut tare mult fotocartea primită și îmi doresc să te bucuri și tu de amintiri ce rezistă în timp. Tocmai de aceea, împreună cu cei de la Celebook, ți-am pregătit o surpriză. Până la finalul lunii aprilie, la orice fotocarte comandată, primești gratuit 30 pagini extra dacă utilizezi codul promoțional ANAMARIA. 

În pluuus, dacă dorești să surprinzi pe cineva cu un cadou personalizat în acestă perioadă, până pe 14 aprilie au reducere de 50% la toate fotocărțile de 80 de pagini. 

Tu cum celebrezi amintirile?

fotografii-fotocarte-celebook

fotografii-fotocarte-celebook