Astăzi… astăzi nu am chef să îmi pierd timpul cu oameni care spun multe, dar totuși puține care să conteze.

Nu am chef să citesc toate știrile ce îmi apar în news feed, dar îmi doresc să citesc o carte bună.

Astăzi nu am chef de o cafea. Am chef de un ceai cu rom. Ah…și câteva clementine. Mirosul lor mă duce mereu cu gândul la Crăciun. Și știi cât de mult iubesc Crăciunul, nu-i așa?

Astăzi…parcă nu am chef nici prea mult de mine. Am chef de noi. Vreau să mă pierd în brațele tale și amândoi să ne pierdem în timp.

Nu am chef nici de prea multe cuvinte. Vreau doar să știu că îmi ajunge să ne privim. Să te uiți la mine și să mă vezi așa cum mi-am dorit mereu. Să te privesc și să-ți dai seama că strălucirea din ochi e datorată ție. Că astăzi…mâine, zâmbesc cu gândul la tine.

Astăzi nu am chef să răspund la telefon. Nici nu știu pe unde l-am lăsat și nici nu îmi fac griji. Astăzi suntem noi… așa cum ne știm de atâta timp și îmi ajunge.

Astăzi mă mulțumesc să trăiesc în prezent. Să nu mă grăbesc. Vreau să îmi ofer timpul de care am nevoie…de care avem nevoie.

Astăzi e o simplă zi. O zi a noastră. O zi în care nu avem chef de prea multe, dar avem chef de noi. Pentru că astăzi…vreau să mă bucur de timpul petrecut în doi… de noi.

Și da…nu am chef să gătesc. Deși știu cât de mult îți plac clătitele dimineața. Și știu că nu o să te superi pentru că astăzi vrei și tu să ne trezim mai târziu. Și nu pentru că îți e somn. Dar iubești să mă știi în brațele tale când încă dorm.

E frumos afară… E iarnă, dar soarele încă se luptă să își trimită câteva raze de soare pe pământ. Dar parcă astăzi nu am chef să ies din casă. Astăzi doar privesc pe geam și beau încet din ceaiul cu rom pregătit chiar de tine.

Astăzi nu am chef nici de prea multe haine. E cald în casă, dar totuși am chef să port șosetele acelea pufoase pe care mi le-ai făcut cadou de Moș Nicolae.

Și chiar dacă nu am chef de multe astăzi, știu sigur că fac ceea ce trebuie. Am chef exact de lucrurile care îmi fac ziua mai frumoasă.

Deci… lasă-ți ceaiul pe măsuța de lângă șemineu și așează-te lângă mine. Știu că sunt puțin ciufulită pentru că astăzi nu am avut chef nici să îmi aranjez părul, dar te las pe tine să îmi dai la o parte firele ce îmi acoperă fața. Să mă săruți ușor pe frunte și să împarți cu mine din clementina pe care tocmai ai început să o mănânci. Pentru că nu-i așa, și tu iubești Crăciunul? Și ah, nu doar atât…Ce bine este astăzi.

Credit Foto: Pinterest