About me

Mereu eu…

Mi-am dat seama că indiferent de cine face parte din viața mea și dincolo de întâmplările prin care trec, sunt mereu eu. O eu entuziasmată, nerăbdătoare, încântată să mă întorc mereu acasă. O eu uneori visătoare și dornică să încerce lucruri noi, uneori preocupată și într-o cursă nebună cu timpul. O eu care simte bucuria de a petrece timp citind, de a dansa chiar și singură, de a alerga nu doar dintr-o parte în alta, ci și pentru a mă relaxa.

O eu care se bucură de ieșirile cu prietenii și împărtășește zâmbete, care nu se teme să facă lucrurile pe care le simte și să-și îndeplinească ceea ce își propune. Mereu eu cea care mă bucur atunci când văd batrâni care încă se iubesc după atâția ani împreună…mereu eu uneori complicată și încăpățânată, iar alteori atât de simplă.

Nu știu dacă am ales vreodată să fiu ceva sau cineva, dar e cert că mă descurc destul de bine să îmi ,,complic” mereu viața cu lucruri care îmi fac plăcere, chiar dacă asta înseamnă să am zile în care fac cardio fără să merg la sală.

Mi-am dat seama că îmi place să fiu mereu în mișcare și să simt că există întotdeauna ceva ce vreau, trebuie să fac sau pur și simplu mă pasionează și asta îmi dă energia necesară să merg mereu mai departe. Pot să fiu obosită de multe lucruri, dar niciodată de viață.

Pentru unii sunt o prietenă bună sau de încredere, pentru alții sunt doar o cunoștință. Pentru unele persoane sunt fiica cea mai mică, iar pentru o alta, sora care a crescut, dar cu toate acestea încă își face griji pentru ea și alegerile ei. Pentru unii sunt probabil doar un străin care trece pe lângă ei pe stradă sau doar un client care spune ,,Mulțumesc!” după ce a cumpărat ceva.

Chiar și aici am ocazia să fiu eu cea din fiecare zi și îmi doresc să ne cunoștem așa cum suntem fiecare. Hai să lăsăm filtrele pentru pozele de pe rețele de socializare și să fim așa cum simțim, pentru că viața nu are buton de editare.

Mereu o eu zâmbitoare, care își dorește mai mult de la viață, se bucură să cunoască oameni noi, dar și să scrie amintiri.

Ana-Maria, încântată de cunoștință!

De ce acest blog?

Pentru că mi-a plăcut mereu să citesc și chiar mai mult de atât, să scriu. Cred în puterea cuvintelor și în poveștile frumoase care pot inspira oamenii. Tocmai de aceea mi-am dorit de foarte mult timp să am un loc unde să pot scrie, să mă exprim așa cum simt și să fiu creativă.

Acesta este un blog despre mine prin poveștile mele, dar în aceeași măsură poate fi și despre tine. Îmi plac oamenii care au ceva de spus și care mă inspiră, dar mai mult de atât îmi plac poveștile lor.

Cred în magia lucrurilor simple, în zâmbete sincere și mai cred că fiecare om are amintirile pe care le merită. De aceea acest blog este o parte din mine, din modul meu de a vedea lucrurile și din dorința de a realiza amintiri care să merite prin fiecare rând scris.

Close